• تاریخ انتشار : 1400/11/16 - 12:29

برگزاری جلسه بازآموزی نمونه گیران برنامه غربالگری نوزادان

جلسه بازآموزی ویژه نمونه گیران برنامه غربالگری نوزادان برگزار شد.

به منظورافزایش کیفیت برنامه غربالگری نوزادان و در راستای اصلاح و بهبود شاخص های برنامه، جلسه بازآموزی ویژه نمونه گیران برگزار شد.

در ابتدا دکتر پاشایی کارشناس مسئول واحد آزمایشگاه معاونت امور بهداشتی در خصوص اشتباهات رایج در نمونه گیری و راهکارهای اصلاح آن صحبت کرد.

در ادامه افراعی روانشناس مرکز شهید جعفری در خصوص نحوه صحیح و به دور از استرس فراخوان والدین دارای نتیجه مشکوک غربالگری مطالبی را توضیح داد.

این جلسه در روز شنبه مورخ 16/11/1400 به همت گروه پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر معاونت امور بهداشتی در مرکز شهید جعفری و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.

شایان ذکر است جلسات مشابهی در روزهای 19 و 23 بهمن ماه برای سایر نمونه گیران مراکز غربالگری نوزادان برگزار خواهد شد.

در حال حاضر 68 مرکز در سطح دانشگاه به ارائه خدمات غربالگری بیماری های ارثی و متابولیکی دوران نوزادی ( کم کاری تیروئید، فنیل کتونوری، فاویسم و ...) می پردازند و هر مرکز یک نمونه گیر اصلی و یک نمونه گیر جایگزین دارد که این افراد به صورت مداوم تحت آموزش و بازآموزی قرار می‌گیرند.