• تاریخ انتشار : 1401/08/17 - 09:52

برگزاری جلسه آموزشی دیابت ویژه پزشکان

به مناسبت هفته دیابت جمعی از پزشکان شاغل در مراکز و شبکه‌های تابعه امروز سه شنبه 17 آبان ماه در جلسه آموزشی شرکت کرده اند.

به مناسبت هفته دیابت جمعی  از پزشکان شاغل در مراکز و شبکه‌های تابعه  امروز سه شنبه 17 آبان ماه در جلسه آموزشی شرکت کرده اند.  در این جلسه که با همکاری  اساتید غدد و متابولیک پژوهشکده غدد دانشگاه برگزار می‌گردد آموزش‌هایی در خصوص تازه های دیابت، تشخیص آزمایشگاهی دیابت، شروع درمان خوراکی و نحوه شروع درمان تزریقی ارائه خواد شد.

این جلسه  هم اکنون در مرکز مبارکی در حال برگزاری است.

21 تا 26 آبان ماه به عنوان هفته دیابت نام گذاری شده و معاونت بهداشتی دانشگاه اقدامات متنوع و خاصی را جهت برگزاری این هفته در نظر گرفته است .

بازآموزی  پزشکان شاغل یکی از این اقدامات است که با همکاری اساتید غدد دانشگاه  انجام می‌گیرد.

آموزش برنامه امروز را اساتید فوق تخصص غدد دکتر توحیدی ، دکتر رحمانی و دکتر احمدی به عهده دارند.

• گروه خبری :