• تاریخ انتشار : 1402/02/20 - 08:22
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی توانمندسازی پزشکان در خصوص مراقبت‌های پیش از بارداری ، بارداری و زایمان

جلسه آموزشی توانمندسازی پزشکان در خصوص مراقبت‌های پیش از بارداری ، بارداری و زایمان با حضور 40نفر از پزشکان شاغل در مراکز و شبکه های بهداشت برگزار شد.

در این جلسه که در تاریخ 19اردیبهشت ماه برگزار شد دکتر مینو یغمایی متخصص زنان، زایمان و نازایی، عضو هیئت علمی دانشگاه درباره مدیریت بیماری‌های مهم شایع دوران بارداری از جمله بیماری دیابت ملیتوس، فشارخون در سطح مراکز خدمات جامع سلامت صحبت کرد.

دکتر فرناز اهدایی‌وند مدیر گروه جمعیت و خانواده معاونت بهداشت نیز از دیگر سخنرانان برنامه بود و درباره اهمیت جوانی جمعیت  با محوریت  آموزش قوانین و دستورالعملهای اجرایی دوران پیش از بارداری ، بارداری و زایمان مطالبی را بیان کرد.

در خاتمه به سوالات حاضرین پاسخ داده شد

این کارگاه دارای 2 امتیاز بازآموزی بود که با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه به صورت رایگان برگزار شد.