• تاریخ انتشار : 1400/10/15 - 13:46

برگزاري کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان معاونت بهداشت در سال 1400

کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان معاونت بهداشت و درمان با حضور دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سهرابی معاون امور بهداشتی، دکتر زندی معاون درمان، دکتر مهدوی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری معاونت توسعه، و جمعی از روسای بیمارستان‌های تابعه دانشگاه، اعضا هیئت علمی، مدیران و کارشناسان معاونت های بهداشت و درمان، در روز 14 دیماه ساجاری به صورت حضوری و ویدئو کنفرانس برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر زالی، ضمن خوش آمد گویی به مدعوین، در خصوص اهداف تشکيل کميته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان، برنامه ریزی و کمک به اجرای برنامه های سلامت نوزادان و نظارت بر روند كاهش ميزان مرگ و مير نوزادان مطالبی ارائه کرد.

در ادامه دکتر سهرابی معاون امور بهداشتی دانشگاه، در خصوص اهمیت مراقبت های نوزادی، شاخص های مرگ و میر، نياز ها و اولويت ها در مورد سلامت نوزاد در حوزه بهداشت توضیحاتی ارائه کرد.

سپس دکتر زندی معاون درمان در خصوص هدفمند بودن نظرات، کمبود نیرو، ارائه مطالب با آمار و شاخص ها، تعداد اعزام نوزادان جهت انجام ROP و ارائه راه کار توسط مدعوین مطالبی را بیان کرد.

در ادامه علیپور مسئول اداره مامایی از معاونت درمان، به ارائه گزارشی در خصوص میزان مرگ نوزادان، میزان مرگ و میر پری ناتال، زمان مرگ نوزادان، تعداد نوزادان بستری در 6 ماه اول سال 1400 پرداخت.

احمدی رئیس گروه سلامت نوزادان، کودکان و شیر مادر معاونت بهداشت، نیز در خصوص وضعیت جمعیت نوزادان، مقایسه درصد مراقبت های نوزادان، پزشک و غیر پزشک در سامانه سیب، شناسایی نوزادان مشکوک/ مبتلا به بیماری کووید 19 و ... مطالبی بیان کرد.

در ادامه علیپور و احمدی در مورد موانع و چالش های اجرایی و پيشنهادات و برنامه هاي قابل تطبیق با سیاست‌های ستاد وزارت در حوزه بهداشت و درمان مطالبی را بیان کردند.

گفتنی است مدعوین، نظرات و پیشنهاداتی در راستای اجرای بهتر برنامه سلامت نوزادان در سطح دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارائه نمودند.