• تاریخ انتشار : 1400/08/19 - 13:19

برگزاري سومین جلسه كارشناسي برنامه های سلامت نوزادان، كودكان و شیرمادر در سال 1400

سومین جلسه كارشناسي برنامه های سلامت نوزادان، كودكان و شیرمادر در تاریخ 17/8/1400 با حضور كارشناسان برنامه های سلامت كودكان (کودک سالم- مانا- مرگ كودك 1 تا 59 ماهه، شیر مادر و نوزادان ) مراكز و شبكه هاي بهداشت تحت پوشش دانشگاه، در سالن جلسات معاونت بهداشت به صورت مجازی و ویدئو کنفرانس از ساعت 11- 9 برگزار شد.

در ابتدا احمدی رئیس گروه سلامت نوزادان، کودکان و شیر مادر معاونت بهداشت ضمن تشکر از همکاران در اجرای طرح واکسیناسیون کووید 19، در خصوص اجرای برنامه عملیاتی سال 1400 طبق گانت، پایش بیمارستان های دوستدار کودک، پایش سطوح محیطی به صورت حضوری و مجازی، پایش مراکز نگه داری کودکان در بهزیستی، پیگیری نامه ها، ارسال به موقع آمار ها، عملکرد ها، کمیته ها به معاونت، اجرای برنامه های سلامت نوزادان، کودکان و شیر مادر و ...... توضیحاتی را ارائه نمود.

در ادامه تاج الدینی کارشناس برنامه سلامت کودکان در مورد اجرای برنامهmcmc  (پیگیری کودکان پرخطر)، ارسال به موقع سناریو ها و پرسشنامه های مرگ خارج بیمارستانی کودکان و آمار کودکان مبتلا به کووید 19 و برگزاری کمیته های مرگ کودکان و نوزادان و ...... توضیحاتی را بیان کرد.

سپس قاسم پور کارشناس برنامه های سلامت نوزادان و شیر مادر در خصوص اجرای برنامه اپیک، فرم های هدف و شاخص های برنامه اپیک، شاخص های برنامه شیر مادر، ارسال آمار های برنامه نوزادان، برگزاری کمیته های شیر مادر، سلامت و مرگ نوزادان، ارزیابی بیمارستان های دوستدار کودک، اجرای ساعت اول تولد، ثبت مشاوره های شیردهی در پورتال اداره سلامت کودکان و ...... مطالبی را بیان کرد.

در پایان نیز کارشناسان، نظرات و پیشنهاداتی در راستای اجرای بهتر برنامه سلامت کودکان در مراکز و شبکه های بهداشت تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ارائه نمودند.