• تاریخ انتشار : 1400/07/14 - 17:07

برنامه واکسیناسیون دانش آموزان 18-12 سال در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

در راستای بازگشایی ایمن مدارس، بر اساس دستور مقام عالی وزارت مبنی بر تسریع در ادامه و اجرای واکسیناسیون دانش‌آموزان 18-12 سال، برنامه واکسیناسیون دانش‌آموزان در دستور کار معاونت امور بهداشتی دانشگاه قرار گرفت.

دکتر شهریار جانبازی سرپرست معاونت امور بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب، افزود: این برنامه با هدف افزایش واکسیناسیون دانش‌آموزان در  55 مدرسه منتخب شهر تهران و 43 مدرسه منتخب شهرستان‌های استان تهران، در روزهای 15 و 16 مهرماه سالجاری،  اجرا می شود.

دکتر جانبازی با اشاره به این نکته که گروه هدف این برنامه تعداد 442506  دانش آموز  می باشند، اظهار داشت: تاکنون تعداد 171955 دانش‌آموز با پوشش 40%   واکسینه شده‌اند و تعداد 283710 دانش آموز باقیمانده در روز های پنجشنبه و جمعه هفته جاری واکسینه خواهند شد.

وی در پایان با تقدیر از سازمانهای همکار در اجرای برنامه واکسیناسیون دانش آموزان، افزود: این برنامه با همکاری استانداری تهران، آموزش و پرورش شهر و شهرستان‌های تهران،بسیج، هلال احمر، اورژانس تهران و با همکاری و نظارت مراکز بهداشت و شبکه‌های بهداشت و درمان انجام خواهد شد.

گفتنی است به منظور حفظ سلامت دانش آموزان و والدین آنها، تدابیری جهت رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس صورت گرفته است و همچنین جهت تشویق دانش آموزان به واکسیناسیون، در صورت عدم دریافت واکسن اولیاء، ایشان نیز در همان روز و همراه با دانش آموز واکسینه خواهند شد.

برای مشاهده مدارس منتخب واکسیناسیون تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اینجا کلیک کنید.