• تاریخ انتشار : 1400/01/14 - 14:37

بازدید های نوروزی از واحدهای بهداشتی در روز 12/01/1400

طرح تشدید گام چهارم بسیج ملی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، به منظور بررسی نحوه ارائه خدمات به هموطنان در تعطیلات نوروزی و پایش دقیق عملکرد مراکز خدمات جامع سلامت 16 و 24 ساعته  و پایگاه‌های محله محور تحت پوشش دانشگاه، از روز پنج شنبه ۲۸ اسفندماه آغاز شده و تا 15 فروردین ماه ۱۴۰۰ ادامه می یابد.

در بازدید های انجام شده در روز دوازدهم فروردین ماه سال 1400، 3 تیم دو نفره کارشناسان و مدیران ستاد معاونت بهداشت دانشگاه، به شبکه بهداشت و درمان پاکدشت و مرکز بهداشت شمال تهران مراجعه نموده و از عملکرد و نحوه ارائه خدمات مراکز خدمات جامع سلامت شریف‌آباد، فرون‌آباد و پایگاه‌های محله محور پروین اعتصامی، مدرسه هاجر، مدرسه فرزانگان را بادید کردند.

در بازدیدهای مذکور مواردی از قبیل تعداد تست‌های PCR و سریع انجام شده، تعداد موارد مثبت بیماری کرونا، تعداد رهگیری‌ها و مراقبت‌های انجام شده و ... مورد بررسی قرار گرفت.