• تاریخ انتشار : 1400/01/07 - 20:22

بازدید نوروزی فرمانده ستاد مدیریت بیماری کرونا از شبکه بهداشت شمیرانات

هفتم فروردین ماه فرمانده ستاد مدیریت بیماری کرونا درکلانشهر تهران از مراکز تحت پوشش دانشگاه نظیر واحدهای ستادی شبکه بهداشت ودرمان شمیرانات، پایگاه دکتر حسابی بازدید کرد.

دکتر علیرضا زالی صبح روز شنبه هفتم فروردین ماه از  مراکز تحت پوشش دانشگاه نظیر واحدهای ستادی شبکه بهداشت ودرمان شمیرانات، پایگاه دکتر حسابی بازدید کرد.

طی این بازدیدها که باهمراهی دکتر ایاد بهادری منفرد معاون امور بهداشتی دانشگاه، دکتر جانبازی معاون اجرائی معاونت بهداشت، دکتر عموزاده رییس شبکه بهداشت و درمان شمیرانات و جمعی از مسوولان انجام شد، دکتر زالی روند ارایه خدمات در این مراکز را مورد بررسی قرار داد و با کارکنان و پرسنل به گفت و گو پرداخت.

رییس دانشگاه در این مراکز از روند ارایه خدمات همانند مرکز منتخب غربالگری کرونا، ویزیت بیماران تنفسی، مشکوک و ثبت بیماران در سامانه سیب، رهگیری بیماران و‌اطرافیان بیمار، انجام  تست های سریع وpcr،غربالگری تالاسمی، طب کار، واکسیناسیون، غربالگری هایپوتیروییدی نوزادان، خدمات مربوط به مادران باردار و پس از بارداری بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای، خدمات پزشکی و دندانپزشکی، مشاوره تغدیه و بهداشت روان، آزمایشهای روتین و ویژه زوجین پیش از ازدواج بازدید کرد.