• تاریخ انتشار : 1401/01/02 - 09:52

انجام بیش از 300 پایش از واحدهای مراقبتهای اولیه بهداشتی در طرح PHCMI

در مدت یک ماه بیش از 300 بازدید از واحدهای بهداشتی تابعه معاونت بهداشتی در اجرای طرح PHCMI انجام شد

در مدت یک ماه بیش از 300 بازدید از واحدهای بهداشتی تابعه معاونت بهداشتی در اجرای طرح PHCMI  انجام شد. در اجرای این پروژه 19 کارشناس ستاد معاونت بهداشت شرکت کرددند.

این بازدیدها در بازه زمانی اواسط بهمن تا نیمه اسفند انجام شد و کارشناسان معاونت بهداشتی شاخص‌های زیرساخت را در125 پایگاه سلامت،104 خانه بهداشت، 47 مرکز خدمات جامع سلامت شهری،21 مرکز منتخب، 15 مرکز خدمات جامع سلامت روستائی و 6 مرکز مشاوره رفتاری ارزیابی کردند. در حال حاضر اطلاعات  حاصل از ارزیابی  به سامانه رصدخانه سلامت می‌شود.

این  طرح توسط  EMRO و با هدف ارتقای نظام مراقبت های بهداشتی درمانی اولیه  طراحی شده است. پس از گذشت بیش از ۴۰ سال از برگزاری کنفرانس آلماتا و معرفی PHC بازنگری نظام ارایه خدمات سلامت مبتنی بر PHC  نوین ضروری بود لذا در آستانه چهلمین سالگرد اعلامیه آلماتا، PHCMI  ( Primary Health Care Measurement and improvement initiative) به عنوان یک طرح منطقه ای اعلام گردید.

وزارت بهداشت پس از ترجمه و بومی سازی دستورعمل اجرایی را تصویب کرد و بر همین  اساس معاونت بهداشتی اجرای این طرح همکاری می‌کند

گروه آمار، برنامه ریزی و تحلیل عملکرد معاونت بهداشتی برنامه‌ریزی مدیریت اجرای برنامه را به عهده دارد.

در مدت یک ماه بیش از 300 بازدید از واحدهای بهداشتی تابعه معاونت بهداشتی در اجرای طرح PHCMI  انجام شد.