×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/01/09 - 11:51
  • بازدید : 128
  • تعداد بازدید : 126
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام بیش از 14 هزار بازدید از آغاز برنامه مدیریت سلامت نوروزی

بازرسان بهداشت محیط بیش از 1900 مورد کلرسنجی برای تامین سلامت آب انجام داده اند.

از ابتدای شروع برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی با اولویت  مدیریت بیماری کووید  19 سوش امیکرون در نوروز 1401 از روز 25 اسفند لغایت 8 فروردین کارشناسان بهداشت محیط بیش از 14 هزار بازدید انجام داده اند و نزدیک به 6تن مواد غذایی غیر بهداشتی را  معدوم و از چرخه توزیع خارج کرده‌اند.

به گزارش واحد بهداشت محیط معاونت امور بهداشتی بازرسین بهداشت محیط از آغاز برنامه مدیریت بهداشت در سلامت نوروزی 10343 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 3006 امکنه عمومی و 633 مرکز و امکنه بین راهی را بازدید کردند که  این نظارت ها منجر به معرفی 83 متخلف از قوانین بهداشتی به مراجع قضایی، تعطیلی 34  واحد صنفی متخلف، و کشف و معدوم سازی 5892 کیلوگرم مواد غذایی فاسد وفاقد مشخصات بهداشتی  شده است.

درطول این نظارتها 3809 مورد سنجش توسط تجهیزات نوین بازرسی در محل انجام شد و 684 گشت مشترک با سایر سازمان های مرتبط از قبیل تعزیرات، دامپزشکی و اتاق اصناف برگزار شد.

در همین راستا  162 بازرسی از سامانه های آبرسانی و 1920 مورد کلرسنجی  از شبکه توزیع آب آشامیدنی و آب استخرهای شنا صورت گرفته است  که در مواردی که استاندارد میکروبی آب رعایت نشده است مکاتبات و برخورد های قانونی لازم انجام شده است.

لازم به توضیح است در طول اجرای برنامه ضمن فعال بودن سامانه رسیدگی به شکایات مردمی  با تلفن 190، کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت نیز هر روز با کارشناسان محیطی مراکز و شبکه های تابعه همراه هستند و عملکرد بهداشت محیط را در اجرای هر چه بهتر برنامه بر اساس چک لیست اختصاصی پایش می نمایند.

برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی با اولویت  مدیریت بیماری کووید  19 سوش امیکرون در نوروز 1401 از تاریخ ۲۵ اسفند ماه آغاز شده  و تشدید بازرسی های بهداشتی در قالب تیم های مشترک بازرسی به منظور کنترل و نظارت بهداشتی با اولویت نکات بهداشتی اعلام شده تا 15 فروردین ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.  


 

 

  • گروه خبری : اخبار 99
  • کد خبر : 114991
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست