• تاریخ انتشار : 1402/06/18 - 10:58

افتتاح خانه بهداشت گلخندان و بخش شبانه روزی مرکز خدمات جامع سلامت فاز 11 پردیس

به مناسبت هفته دولت و با حضوراستاندار تهران خانه بهداشت گلخندان افتتاح و بخش شبانه روزی مرکز خدمات جامع سلامت فاز11 پردیس به بهره برداری رسید.

در این مراسم که در تاریخ ششم شهریورماه  برگزار شد با حضور استاندار تهران، فرماندار و جمعی مسئولین شهرستان خانه بهداشت گلخندان افتتاح شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پردیس خانه بهداشت گلخندان به مساحت 100 مترمربع و با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال در روستای گلخندان احداث گردیده است.

این خانه بهداشت  به همت مجمع خیرین سلامت شهرستان،با تامین بودجه عمرانی وزارت بهداشت و  نظارت و اجرای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی احداث و به بهره برداری رسید  وعلاوه بر روستای گلخندان سه روستای اقماری نیز از خدمات این خانه بهداشت بهره‌مند خواهند شد.

در ادامه با حضور مسئولین بخش شبانه روزی مرکز خدمات جامع سلامت فاز11 به طور رسمی آغاز به کار کرد.

مرکز خدمت جامع سلامت فاز 11 پردیس جمعیتی نزدیک به 14 هزار نفر را پوشش می‌دهد و  خدمات این مرکز در ساعات غیر اداری با تعرفه دولتی و توسط بخش خصوصی ارایه خواهد شد.

ارایه خدمات این مرکز به صورت شبانه روزی بر اساس نیاز و درخواست ساکنین منطقه و با همکاری شبکه بهداشت پردیس انجام شده است.