• تاریخ انتشار : 1401/03/23 - 11:27

اجرای نوبت دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال

نوبت دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق حاشیه تحت پوشش دانشگاه از 21 خرداد آغاز شده و در حال اجراست

نوبت دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق حاشیه تحت پوشش دانشگاه  در حال اجراست.

در این طرح  که به مدت سه روز   از تاریخ 21 لغایت 23 خرداد اجرا می‌شود، واکسیناتورها به صورت  خانه به خانه  به  منازل مناطق حاشیه مراجعه می‌کنند و  چنان‌چه  کودکی واجد شرایط باشدقطره خوراکی فلج اطفال را دریافت می‌کند

در نوبت اول اجرای این طرح که در اردیبهشت ماه سال جاری اجرا شد، 32 هزار و 513 دوز واکسن تجویز شد که  از این تعداد 29 هزارو  764 کودک  غیر ایرانی و 2 هزار و 749 کودک ایرانی  با قطره خوراکی فلج اطفال واکسینه شدند.

پیش‌بینی می شود در این نوبت نیز همین تعداد کودک زیر 5 سال واکسن خوراکی فلج اطفال را دریافت کنند.

لازم به ذکر است اجرای این طرح در راستای برنامه ریشه کنی فلج اطفال هر ساله در دو نوبت با فاصله زمانی تقریبا" یک ماه  در مناطق غیر گرمسیر اجرا می‌گردد.

طبق دستورالعمل وزارتی کودکانی که باید واکسن را دریافت کنند شامل کودکان زیر 5 سال مهاجرین خارجی، کودکان خانوارهاي ساکن در محل‌های تجمع عمده اتباع و کودکان ساکن در مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار هستند.

همچنین طبق نظر معاونین بهداشتی دانشگاه کودکان ساکن در شهرها، شهرک‌ها و مناطق تجمعی  که به تشخیص معاونین بهداشتی، پوشش واکسن خوراکی فلج اطفال نوبت سوم آنها کمتر از 95 درصد است نیز باید بر علیه ویروس وحشی فلج اطفال واکسینه شوند.