• تاریخ انتشار : 1400/05/15 - 09:00

آغاز عملیات واکسیناسیون کارکنان شبکه بانکی استان تهران

عملیات واکسیناسیون ۶۷۰۰۰ نفر از کارکنان شبکه بانکی استان تهران توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از روز ١۴مردادماه سالجاری آغاز شد.

آغاز عملیات واکسیناسیون کارکنان شبکه بانکی استان تهران

به همت معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عملیات واکسیناسیون کارمندان شعب بانکی،  در ۱۵ پایگاه ویژه واکسیناسیون آغاز به فعالیت کرد.

این پایگاه ها با  تلاش و نظارت همکاران   در ۴۸ ساعت راه اندازی شد، و مقرر است طی ۵ روز ، بیش از ۶٧هزار کارمند شعب بانکی استان تهران واکسینه شوند.

گفتنی است دکتر جانبازی معاون اجرایی معاونت بهداشت از کلیه پایگاههای تزریق واکسن، بازدید کرده و ضمن تشکر از زحمات همکاران، از نزدیک بر روند اجرای  واکسیناسیون نظارت نمود