×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/03/21 - 17:49
  • بازدید : 75
  • تعداد بازدیدکننده : 74
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

33پله ارتقا برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دستیابی به یک هدف بهداشتی

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در هدف "بهداشت و رفاه برای عموم مردم" (SDG3) با 33 پله ارتقا موفق به کسب رتبه هفتم جهان شد.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در هدف "بهداشت و رفاه برای عموم مردم" (SDG3) موفق به کسب رتبه هفتم جهان  شد.

 دکتر سهرابی معاون بهداشتی دانشگاه با اعلام این خبر گفت بر اساس  گزارش موسسه رتبه‌بندی بین المللی تايمز در رتبه‌بندي اثرگذاري دانشگاه (University Impact Ranking)، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این هدف اساسی(SDG3) جهش 33 پله ای نسبت به سال گذشته داشته و از جایگاه 40 دنیا در میان 871 موسسه در سال 2021 به جایگاه 7 جهان در میان 1101موسسه درسال 2022 ارتقاء یافته است.

دکتر سهرابی در توضیح این هدف گفت اهداف توسعه پايدار در سال 2015 در مقر سازمان ملل متحد به تصويب قريب به اتفاق کشورهای جهان از جمله ایران رسید. این اهداف بر پایه اهداف توسعه هزاره ایجاد شده است و فعالیت‌هایی را در حوزه های مختلف با پیوندهای درونی و ماهیت یکپارچه در چارچوب 17 هدف کلی و 169 هدف اختصاصی تا سال 2030 دنبال می کند.

معاون بهداشتی دانشگاه افزود هدف سوم؛ "بهداشت و رفاه برای عموم مردم" شامل حصول اطمینان از سلامت، تندرستی و رفاه همگان در تمامی سنین؛ دسترسی به خدمات درمانی ایمن، اقتصادی و کارآمد؛ دسترسی به خدمات درمانی و پیشگیری از انواع بیماری ها است که سنجش آن توسط سه شاخص عمده انجام می‌گیرد.

وی این شاخص ها را شامل  انجام پژوهش در مورد سلامت و رفاه، تعداد فارغ التحصیلان در حرفه‌های بهداشتی و  همکاری‌ها و خدمات بهداشتی دانشگاه عنوان کرد و گفت شاخص سوم اختصاصا در حوزه فعالیت معاونت بهداشتی است و نشان‌دهنده اقداماتی است که برای بهبود سلامت و رفاه محلی و جهانی انجام می‌شود.

دکتر سهرابی با اشاره به وزن بیشتر این شاخص نسبت به دو شاخص دیگر(38.46) گفت درصد امتیاز کسب شده از این شاخص 82.7 در سال 2022 بوده است که نسبت به سال قبل 18.6درصد پیشرفت داشته و در مجموع باعث ارتقای جایگاه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده است.  

 معاون بهداشتی دانشگاه  با تقدیر از همراهی معاونت بین الملل این دستاورد را مرهون تلاش‌های‌ حوزه معاونت بهداشتی در جمع‌آوری، پایش، ثبت و پیگیری اطلاعات دانست و از کارکنان حوزه بهداشت که علیرغم شرایط سخت پاندمی کرونا و واکسیناسیون کشوری موفق به ارتقای این شاخص شدند قدردانی کرد.

شایان ذکر است سیستم رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی تایمز، یکی از مشهورترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است که از سال 2004 مراکز آموزش عالی در سراسر جهان را بر اساس اهداف توسعه پايدار سازمان ملل متحد مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار داده است تا چارچوبي برای نقش دانشگاه‌ها در توسعه پايدار دنيا مشخص کند.

 

اطلاعات رتبه بندی دانشگاهها از طریق لینک قابل دسترسی می باشد:

https://www.timeshighereducation.com/impactrankings/overall

  • گروه خبری : اخبار 99
  • گروه خبری : 117559
کلمات کلیدی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست