کمیته دانشگاهی پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید
دومین کمیته دانشگاهی IDD ( پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید) در سال 1401، توسط گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشت برگزار شد.
دومین کمیته دانشگاهی IDD ( پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید) در سال 1401، توسط گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشت برگزار شد.
این جلسه در تاریخ 9 اسفند ماه با حضور عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه ، نمایندگان معاونت غذا و داروی دانشگاه و گروه های ستادی در معاونت بهداشت تشکیل شد.
دکتر اصغری عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه نتایج بررسی های انجام شده در خصوص مضرات نمک های غیر تصفیه را بیان کرد نمایندگان معاونت غذا و دارو و گروه های غیر واگیر، آموزش سلامت ، بهداشت محیط و تغذیه دارویی نیز گزارش ها و شاخص های برنامه IDD را ارایه کردند.
نظارت بر عطاری ها و جمع آوری نمک های فاقد ید و غیر استاندارد ، لزوم آموزش به کارکنان بهداشتی و اطلاع رسانی در سطح جامعه در خصوص راههای پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید، اطلاع رسانی عمومی درباره مضرات وکاهش مصرف نمک دریا (فاقد استاندارد) و تقویت نظارت ها در سطح تولید و عرضه نمک از موارد مرح شده در این کمیته بود.
نظر