• تاریخ انتشار : 1400/10/12 - 10:44

وضعیت رعایت پروتکل ها در مدارس شرق تهران رصد شد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق، تمامی مدارس تحت پوشش این مرکز بهداشت، توسط مسئولان و کارشناسان واحدهای پیشگیری و مبارزه با بیماریها، بهداشت محیط و مدارس، مورد بازدید قرار گرفته و وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی در آنها رصدشد.

جمیله قرایی کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس شرق تهران روز شنبه  11/10/ 1400 در گفت و گو با روابط عمومی گفت: بر اساس بازدیدهایی که همزمان با بازگشایی مدارس انجام شده است، مدارسی که برخی پروتکل ها را رعایت نکرده اند، تذکر لازم دریافت کردند.

وی با بیان اینکه در این بازدیدها برخی نواقص در مدارس دیده شده است، ادامه داد: در این زمینه تذکر داده شده است و مدیران مدارس ملزم به رعایت و اجرای کامل دستورالعمل های بهداشتی هستند.

قرایی خاطر نشان کرد: چنانچه دانش آموزی علائم سرماخوردگی داشته و یا دارای بیماری زمینه ای باشد نباید در مدرسه حضور یابد.

وی با تاکید بر اینکه چنانچه همه دانش آموزان نکات بهداشتی را رعایت کنند، مشکلی پیش نخواهد آمد، افزود:  نگرانی کنونی عدم رعایت نکات بهداشتی از سوی دانش آموزان است و در این زمینه به اولیای مدارس تاکید شده است تا در این مورد نظارت کامل داشته باشند.

• گروه خبری : عناوین مهم خبری شبکه ها و مراکز