• تاریخ انتشار : 1400/02/18 - 10:00

واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت شرق برگزار کرد

برگزاری وبینار تخصصی سلامت روان در دوران کرونا و پسا کرونا

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران، این روزها کرونا دغدغه ی متخصصین و برنامه ریزان کشور می باشد. یکی از این مشغولیات، تأثیر کرونا بر سلامت روان جامعه می باشد. با نگاهی به رفتار انسان در بحران ها و شیوع اپیدمی ها و پاندمی های گذشته، احتمال بروز اختلالات روانی من جمله افسردگی، وسواس و اضطراب در جامعه افزایش می‌یابد و این امر مستلزم اقدامات پیشگیرانه در سطوح اول تا سوم می باشد. از این رو واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت شرق  به مناسبت روز روانشناس 9 اردیبهشت ماه با هماهنگی صورت گرفته با اداره سلامت شهرداری منطقه 12 شهر تهران نسبت به برگزاری وبیناری در این خصوص اقدام نمود. طی این مصاحبه ی زنده ی اینستاگرامی، دکتر محبوبه جوادی بازرگان، کارشناس مسول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت شرق تهران نسبت به اطلاع رسانی در زمینه ی فعالیت‌های صورت گرفته توسط کارشناسان سلامت روان و رفتار این مرکز در دوران کرونا و ایجاد آمادگی لازم برای پیشگیری از عواقب روانی کرونا و پسا کرونا صحبت کردند.

• گروه خبری : عناوین مهم خبری شبکه ها و مراکز