• تاریخ انتشار : 1402/09/18 - 12:49

نحوه اجرای طرح حمایتی بهبود وضعیت تغذیه کودکان زیر 5 سال بررسی شد

در بازدید دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و معاونت بهداشت نحوه اجرای طرح حمایتی بهبود وضعیت تغذیه کودکان زیر 5 سال در شهرستان ورامین بررسی شد.

دکتر مینایی کارشناس مسئول دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت متبوع، فزونی رئیس و اسماعیلی دورانی کارشناس گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشت  با همراهی نمایندگان اداره تعاون شهرستان  ورامین از پایگاه های سلامت و فروشگاه های طرف قرارداد سطح شهرستان بازدید کردند و نقاط قوت و چالش های اجرایی این طرح  را ارزیابی کردند.

این طرح با هدف بهبود وضعیت تغذیه کودکان 6 تا 59 ماهه مبتنی بر آزمون وسع با همکاری وزارت بهداشت و وزارت رفاه از آبان ماه سال جاری آغاز شده است .

در این طرح  اعتباری   برای خرید  16 قلم مواد غذایی اساسی از اقلام طرح کالابرگ در نظر گرفته شده که در بستر یارانه برای  خانواده‌های شاسایی شده شارژ می شود.

حوزه بهداشت نیز ضمن شناسایی کودکان و معرفی آن‌ها به وزارت رفاه، پایش رشد، مشاوره و مراقبت های تغذیه ای کودکان را در مراکز خدمات جامع سلامت  از طریق کارشناسان تغذیه و مراقبین سلامت  پیگیری می‌کند

.این بازدیددر تاریخ 8 آبان ماه انجام شد