• تاریخ انتشار : 1400/06/23 - 19:50

راه اندازی پایگاههای واکسیناسیون بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

در راستای افزایش سرعت واکسیناسیون عمومی کووید ۱۹، مقرر شده است پایگاه های واکسیناسیون بیمارستانی در کلیه بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راه اندازی شود.

به همین جهت با تلاش شبانه روزی بیمارستان ها تاکنون ۱۶ بیمارستان اقدام به راه اندازی این پایگاه ها نموده اند و در ساماندهی نوبت دهی واکسیناسیون کووید ۱۹ وارد و امکان انتخاب توسط متقاضیان واکسن که در گروه‌های سنی اعلام شده توسط وزارت بهداشت قرار دارند میسر شده است.

از روز ۳ شنبه ۲۳ شهریور، بیمارستان های بینا، دادگستری،پاسارگاد، ۱۵ خرداد تهران، گلستان، کودکان مفید، نگاه و شهدای گمنام پذیرای افراد نوبت داده شده در سامانه سلامت بوده و رسما فعالیت خود را آغاز کردند.

همچنین بیمارستانهای امام حسین، زعیم پاکدشت، شهدای پاکدشت، بعثت، اختر، برکت شهید ستاری قرچک، بازرگانان و مهدیه در گام بعدی وارد سامانه سلامت شده و فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

تاکید می شود افراد واجد شرایط طبق گروه‌های سنی اعلام شده از جانب وزارت بهداشت نسبت به ثبت نام اخذ نوبت در سامانه سلامت اقدام و طبق زمان بندی اعلام شده به پایگاه مورد نظر مراجعه نمایند.