• تاریخ انتشار : 1402/12/14 - 13:58

جلسه آموزشی توجیهی دهان و دندان برگزار شد

آخرین جلسه آموزشی توجیهی دهان و دندان در سال جاری در تاریخ 12 اسفند ماه با حضور کارشناسان مسئول دهان و دندان مراکز و شبکه های تابعه در سالن جلسات معاونت برگزار شد.

در این جلسه  دکتر باستانی ضمن ارایه گزارشی از اجرای موفق بیش از 14 جلسه توانمندسازی از زحمات کارشناسان مسئول دهان و دندان مراکز و شبکه ها در اجرای برنا مه ها تشکر و قدردانی کرد.

همچنین ضمن تبیین انتظارات در زمینه  برنامه های سلامت دهان و دندان در سال 1403  برنامه سلامت دهان و دندان کودکان زیر 6سال  به عنوان برنامه راهبردی دانشگاه در سال جدید معرفی   و به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.

در این جلسه توضیحاتی نیز درخصوص چگونگی تکمیل جداول مرتبط با دستورعمل اجرایی و تفاهم نامه برنامه سلامت دهان و دندان دانش آموزان داده شد و بر اهمیت برنامه ریزی جهت اجرای مطلوب این برنامه در سال آتی تاکید گردید.

پیش بینی فعالیت های اطلاع رسانی سلامت دهان و دندان به مناسبت  هفته سلامت و روز دندانپزشک، آموزش نحوه محاسبه پرداخت کارانه دندانپزشک بیمه روستایی و توضیحاتی  در خصوص ثبت خدمات دهان و دندان در سامانه های سیب و بیمه از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

در خاتمه حاضرین  با بیان دستاوردها ، مشکلات و چالش های اجرای برنامه های دهان و دندان را درباره  راهکارهای پیشنهادی جهت رفع مشکلات بحث و تبادل نظر کردند.