×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/01/06 - 13:19
  • بازدید : 46
  • تعداد بازدیدکننده : 45
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

جام هزاران تست تشخیصی کرونا توسط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

معاون امور بهداشتی دانشگاه با اشاره به انجام تست های pcr برای شناسایی موارد ابتلا به کرونا عنوان کرد:

معاون امور بهداشتی دانشگاه با اشاره به انجام تست های pcr  برای شناسایی موارد ابتلا به کرونا عنوان کرد: تاکنون بالغ بر هزاران  مورد تست شناسایی کرونا توسط معاونت امور بهداشتی دانشگاه انجام شده است.

 

دکتر ایاد بهادری منفرد در گفت و گوبا خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گزارش مبسوطی درباره اقدامات حوزه بهداشت ارایه داد و با اشاره به جمعیت تحت پوشش دانشگاه اظهار کرد: بیش از پنج میلیون و ۸۰۰ هزار نفر خدمت بهداشتی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دریافت می کنند که از این تعداد ۲۸۰ هزار در روستاها این خدمات را دریافت می کنند.

  

وی با اشاره به وجود ۱۶ بخش بهداشتی تحت پوشش حوزه بهداشت دانشگاه یادآور شد: ۳۴ دهستان، ۲۲ شهرو ۴۴۸ روستا توسط فعالان، پزشکان و کارشناسان بهداشتی خدمات دریافت می کنند.

 

دکتر ایاد بهادری منفرد با اشاره به مجهز بودن دانشگاه به ۱۰۴ مرکز جامع خدمات سلامت، ۱۲۳ خانه بهداشت، ۲۷۶ پایگاه شهری و روستایی گفت: در سالی که گذشت و با شیوع پاندمی کرونا بالغ بر ۴۱ مرکز به عنوان مراکز منتخب نشانه دار شدند که از این تعداد هشت مرکز به صورت ۲۴ ساعته و ۳۳ مرکز نیز به صورت ۱۶ ساعته پاسخگوی مراجعان بودند.

 

معاون امور بهداشتی دانشگاه  از متوقف نشدن خدمات عادی حتی در پیک های پاندمی به بیماران غیرکرونایی خبر داد و گفت: خدمات عادی هرگز به بیماران غیر کرونایی متوقف و یا کمرنگ نشد و با مشخص شدن این مراکز ۲۴ و ۱۶ ساعته به شکلی منسجم تر به مبتلایان و یا افراد مشکوک به کووید خدمت ارایه شد.

 

وی در ادامه به توسعه عمرانی حوزه بهداشت درسالهای اخیر اشاره کرد و افزود: حدودا ۱۳ پروژه به بهره برداری رسیده واز  بیش از ۱۰ پروژه نیز تاپایان نیمه سال آینده بهره برداری خواهد شد.

 

دکتر بهادری منفرد اجرای طرح تعمیر و بازسازی چهار مرکز و خانه بهداشت و جذب منابع مالی که بخشی از آن با کمک خیرین سلامت صورت پذیرفته را از دیگر اقدامات معاونت بهداشتی ذکر کرد.

 

وی همچنین درباره غربالگری های انجام شده درسال ۱۳۹۹ نیز توضیح داد: غربالگری های صورت گرفته، غربالگری های اولیه وهمگانی بود به شکلی که حدودا سه میلیون و ۵۰۰ هزار خدمت به افراد تحت پوشش دانشگاه ارایه شد و در مرحله دوم افراد بالای ۱۵ سال و گروههای درمعرض خطر که جمعیتی بالغ بر دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر را به خود اختصاص می دادند در دستور کار قرار گرفت.

 

معاون امور بهداشتی دانشگاه از ارایه بیش ازسه میلیون و۳۰۰ هزار خدمت به افرادی که به دلیل شروع کرونا از برخی از خدمات مثل واکسیناسیون و غربالگری غافل شده بودند خبر داد و افزود: حدود ۷۱ درصد از جمعیت تحت پوشش دانشگاه تحت غربالگری مرحله سوم قرار گرفتند.

 

دکتر بهادری منفرد درباره خدمت رسانی به جمعیت عشایر کشور نیزگفت: در منطقه شمیرانات ودماوند برای خدمت رسانی به عشایر پایگاههای ثابت راه اندازی شد.

 

انجام تقریبا نیمی از تست های pcrاستان تهران در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

 

وی در ادامه با اشاره به انجام تست های pcrبرای شناسایی موارد ابتلا به کرونا نیز عنوان کرد: در استان تهران بالغ بر هزاران تست شناسایی کرونا توسط معاونت امور بهداشتی دانشگاه انجام شده است.

 

معاون امور بهداشتی دانشگاه درباره تعداد موارد مراجعه به پزشکان این معاونت نیز گفت: حدود ۳۶ درصد از مراجعان کل استان تهران به پزشکان مراکز بهداشت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.

 

وی در بخش دیگری گزارشی درخصوص واکسیناسیون ارایه داد و افزود:۸۵ هزار واکسن آنفولانزا برای گروههای درمعرض خطرو گروههای هدف توسط مجموعه معاونت بهداشتی دانشگاه تزریق شد.

 

دکتر بهادری منفرد ازتزریق بیش از ده هزارو۲۰۸  دوز واکسن کووید ۱۹ نیز تا تاریخ ۲۷ اسفند ۹۹ در منطقه تحت پوشش دانشگاه به گروههای هدف واکسیناسیون خبر داد و افزود: این روند همچنان استمرار خواهد داشت و در روزهای آتی به تعداد آن اضافه خواهد شد.

 

معاون امور بهداشتی دانشگاه با بیان این که پوشش های متداول واکسیناسیون به صورت صد در صدی در منطقه تحت پوشش دانشگاه انجام شده است خاطرنشان کرد: رسیدن به حد مطلوب ۸۵ درصدی شاخص نمونه غربالگری نوزادان از دیگر دستاوردهای معاونت بهداشتی است.

 

وی با بیان این که  پوشش غربالگری ۹۵ درصدی  نوزادان یکی دیگر از افتخارات مجموعه معاونت درمان دانشگاه است افزود: علی رغم این که مردم ترس از ابتلا به کرونا با حضور در مراکز بهداشتی را داشتند با اطلاع رسانی های به موقع این خدمات در بالاترین سطح به مردم ارایه شد.

 

دکتر بهادری منفرد دستیابی به هدف حذف سرخک، ۱۰۰ درصد مراقبت فعال در زمینه درمان و پیشگیری از هاری، ۱۱۸ بازرسی برای ۴۲ هزار کارگاه و غربالگری ۳۳۲ هزار شاغلان صنایع کارگری و شهرک های صنعتی، را از دیگر افتخارآفرینی های حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ذکر کرد  که علی رغم شیوع کرونا با قوت دنبال شده است.

 

وی با تاکید بر این که ۳۵ هزار تذکر، اخطار و دادگاهی در مورد کارگاههای مختلف انجام شده است ادامه داد: تقریبا ۲۵۴ هزار بازرسی از اماکن عمومی، صدور اخطار های بهداشتی و پلمب بیش از ۲۵۰۰ واحد متخلف، رسیدگی به ۳۶ هزار شکایت ثبت شده درسامانه ۱۹۰، نظارت بر ۱۸۲ حوزه ضدعفونی  آزمون های مختلف  در ۱۸۰ حوزه امتحانی  اقدامات ملی و درخشان معاونت بهداشتی دانشگاه بوده که درسال گذشته انجام شده است.

 

دکتر بهادری منفرد با اشاره به این که ۱۰ هزار بازدید مشترک با هدف کنترل اپیدمی کرونا تا به امروز توسط کارشناسان بهداشتی انجام شده افزود: نظارت روزانه بر نحوه رعایت فاصله گذاری اجتماعی به ویژه در ناوگان حمل و نقل عمومی، نحوه رعایت پروتکل ها، نحوه تشییع و تدفین بیش از ۲ هزار نفر از فوت شدگان کرونایی، گندزدایی بیش از ۲۷۶ هزار محل از سازه های شهری و محل سکونت مبتلایان به کووید نیز ار دیگر اقدامات معاونت بهداشتی است.

 

کسب رتبه اول نظارت بر عملکرد بهداشتی مدارس توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

 

معاون امور بهداشتی دانشگاه با بیان این که بیشترین نظارت بر عملکرد مدارس مربوط به استان تهران است افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به لحاظ رعایت شیوه نامه ها و نظارت بر عملکرد مدارس رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

 

دکتر بهادری منفرد همچنین درباره نظارت کارشناسان بر نحوه رعایت شیوه نامه ها و رعایت بهداشت دهان و دندان نیزگفت: ۲۳ هزار خدمت اورژانسی دندانپزشکی و اصلاح ساختارهای مراکز درمان دندانپزشکی درکارنامه درخشان معاونت بهداشتی به چشم می خورد.

 

استمرار طرح هر خانه یک پایگاه سلامت از دیگر مواردی بود که معاون امور بهداشتی دانشگاه به آن اشاره کرد و افزود: به دلیل کرونا و محدودیت های موجود فعالیت های ارزشمندی درحوزه جذب سفیران سلامت نیز صورت گرفته است. ۶۸۲ خانوار سفیر سلامت داشتند و ۲۱ هزارسفیر سلامت غیر ایرانی نیزدر حال همکاری با معاونت بهداشتی دانشگاه هستند.

 

وی به آموزش بیش از پنج میلیون نفر درخصوص کرونا، آموزش به یک میلیون و ۶۰۰ نفر به صورت چهره به چهره، شناسایی بیش از دو هزار بیمار در سطح مراکز خدمت، ارایه خدمات و مداخلات روانشناسی، اجرای برنامه متین و شناسایی مناطق پرخطر، ثبت کمترین میزان مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه در بین دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور اشاره کرد.

 

معاون امور بهداشتی دانشگاه با اشاره به این که بحران کرونا اولین و آخرین بحرانی نخواهد بود که دنیا با آن روبرواست؛ تقویت زیر ساخت مورد نیاز برای مقابله با بحران در سه بخش نیروی انسانی، فناوری اطلاعات و دستورالعمل ها را ضروری ذکر کرد.

 

ضرورت بومی سازی طرح شهیدسلیمانی برای مقابله با بحران

 

وی گفت: باید زیر ساخت مناسب فناوری اطلاعات باهدف ثبت دقیق داده ها، تجزیه و تحلیل داده ها و تهیه گزارشات مورد نیاز و سهولت در تبادل اطلاعات و ارائه اطلاعات به مراجع ذیربط با هدف کنترل بحران تقویت شود.

 

بومی سازی طرح شهید سلیمانی برای مقابله با بحران، بروزرسانی  واحدهایICSو  EOC، تشکیل و آموزش تیم واکنش سریع، تعریف و تمرین واحدهای مدیریت بحران منطقه ای در تهران، تهیه تجهیزات ارتباطی امن و در دسترس مثل تلفن های ماهواره ای و بی سیمUHFو تخصیص ردیف های بودجه ای ذخیره در زمان وقوع بحران ها از دیگر پیشنهادات دکتر بهادری بود.

 

وی در بخش دیگری طراحی و استقرار سامانه پایش خدمات مراقبت‌های اولیه بهداشتی، اجرایLMS آموزش همگانی از راه دور بر بستر اپلیکیشن به منظور ارتقاء بهره وری طرح هر خانه  یک پایگاه سلامت، طرح کارورزی رزیدنت‌های سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی و دانشجویان و برنامه پیشگیری از بدرفتاری با کودکان در شرایط بیماری کووید با همکاریunicef  و دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت را از جمله برنامه های پیشنهادی سال آتی معاونت بهداشتی دانشگاه معرفی کرد.

 

معاون امور بهداشتی دانشگاه در پایان افزود: ساماندهی و بهبود نظام جمع آوری آمار و اطلاعات فعالیت ها و عملکرد  بهداشت حرفه ای بخش خصوصی و دولتی منطقه تحت پوشش دانشگاه با ایحاد پرتال آماری در معاونت و واحد بهداشت حرفه ای مراکز تابعه ومراقبت و کنترل بیماران دیابتی براساس تعیین میزانHgA۱با استفاده از دستگاههای پرتابل جهت کلیه مراکز و شبکه ها (این مداخله با هدف افزایش دسترسی بیماران به آزمایشHgA۱ وافزایش پوشش مراقبت، افزایش شاخص کنترل مطلوب بیماران و کاهش عوارض در بیماران به عنوان برنامه های سالجاری در دستور کار قرار دارد.

  • گروه خبری : اخبار 99
  • گروه خبری : 103202
کلمات کلیدی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست