• تاریخ انتشار : 1400/10/21 - 15:05

تمرین دورمیزی آمادگی سازمانهای خدمت رسان شهر تهران برگزارشد

تمرین دورمیزی آمادگی سازمانهای خدمت رسان شهر تهران با فرماندهی دکتر سهرابی معاون بهداشتی برگزار شد.

تمرین دورمیزی آمادگی سازمانهای خدمت رسان شهر تهران با فرماندهی دکتر سهرابی معاون بهداشتی وحضور دکتر جانبازی جانشین فرمانده و سایراعضای سامانه فرماندهی حادثه معاونت بهداشتی  در تاریخ 21/10/1400 برگزار شد.

با اعلام حوادث فرضی از ابتدای صبح، در ساعت 11 جلسه پایش مرکز بهداشت شمال که به صورت ویدیو کنفرانس در حال برگزاری بود ، قطع و اعضای سامانه فرماندهی حادثه معاونت بهداشتی در سالن جلسات حاضر شدند.

ابتدا مهندس محمدی ارشد هماهنگی مخاطرات اعلامی از سوی مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه EOC  را به تمامی اعضا  اطلاع داد و به اقداماتی که متعاقب اعلام اخبار مخاطرات در مراکز و شبکه‌های تحت پوشش صورت گرفته اشاره کرد. در ادامه دکتر سهرابی فرمانده عملیات به منظورارزیابی توان پاسخ  اعضای سامانه مذکور در مقابله با سناریوهای فرضی بیان شده، از واحدهای ستادی خواست کارکردهای مشترک و تخصصی حوزه  معاونت بهداشتی را در حیطه شرح وظایف خود شرح دهند. اعضای کمیته ضمن ارایه نظرات و اقدامات مرتبط با واحدهای تحت مدیریت خود، درباره راهکارهای  موجود برای بهبود اطلاع‌رسانی بحث و تبادل نظر کردند.

در پایان حیدری ارزیاب هدایت عملیات بحران دانشگاه ( (EOCساختار مدیریت بحران در سطح استان تهران، سطوح مختلف وزارت و دانشگاه را تعریف و بر نقش معاونت بهداشتی به عنوان مدیر و هدایت‌کننده واحدهای عملیاتی تایید کرد.