• تاریخ انتشار : 1399/12/16 - 14:11

تقدیر استاندار تهران از گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس دانشگاه

دکتر محسنی بندپی استاندار استان تهران، به مناسبت هفته شوراهای آموزش و پرورش، از معاونت بهداشت دانشگاه و گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس تقدیر و تشکر کرد.

دکتر محسنی بندپی استاندار استان تهران،  به مناسبت هفته شوراهای آموزش و پرورش، از معاونت بهداشت دانشگاه و گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس تقدیر و تشکر کرد.

در این تقدیرنامه آمده است:

به جهت اعتلاء و ارتقای فعالیتهای علمی و فرهنگی و حفظ تقویت سرمایه های عظیم دانش آموزی، از شما تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است، با تکیه بر دانش بومی و روحیه ی خودباروری و خوداتکایی و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در سال "جهش تولید" استقلال علمی و فرهنگی را در چارچوب اهداف دولت تدبیر و امید برای کشور به ارمغان آورده و این حرکت شایسته تا تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت استمرار یابد.