• تاریخ انتشار : 1400/09/23 - 12:52

تقدیر از سفیران سلامت محله مرکز بهداشت شمال تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شمال تهران، جلسه تقدیر از سفیران سلامت محله با محوریت مشارکت همه جانبه کلید طلایی کنترل همه گیری کووید 19 ‏در مرکز بهداشت شمال تهران برگزار شد.

در تاریخ 22 آذر ماه 1400 جلسه تقدیر از سفیران سلامت محله با حضور دکتر نعمت اله محمدی نیا رئیس و دکتر فرزانه فربخش معاون مرکز بهداشت شمال تهران، کارشناسان واحد آموزش سلامت و 12 نفر از رابطین و مربیان منتخب برگزار شد.

بعد از قرائت دکلمه ای از مجاوری سفیر محله نامجو- خواجه نظام در گرامیداشت روز داوطلب، دکتر فربخش در خصوص اهمیت حضور رابطین و نقش آنها در ارتقاء سلامت جامعه سخنانی را ایراد نموده و خواستار همکاری و جذب بیشتر رابطین شدند.

همچنین  دکتر محمدی نیا رئیس مرکز بهداشت شمال تهران روز جهانی داوطلبین سلامت را تبریک گفته و خاطر نشان کرد که سیستم بهداشت نیازمند مشارکت فعالانه داوطلبین بیش از گذشته می باشد تا اطلاعات بهداشتی با توجه به نیاز جامعه در اختیار مردم قرار گیرد.

ایشان از مشارکت رابطین در جریان غربالگری کرونا و واکسیناسیون عمومی تشکر و اظهار امیدواری کردند تا با مشارکت این عزیزان شاهد ارتقای سلامت و کنترل کامل پاندمی کووید 19 باشیم.

در پایان به رابطین و مربیان نمونه هر مرکز لوح تقدیر و هدیه ای به رسم یادبود تقدیم شد.

• گروه خبری : عناوین مهم خبری شبکه ها و مراکز