• تاریخ انتشار : 1402/05/11 - 01:58
در نشست مشترک گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت و معاونت بهداشت عنوان شد

تعریف پایگاه‌های دیده ور با هدف انجام مطالعات جامعه محور

اولین نشست مشترک اعضای گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت و ایمنی با معاونت بهداشت برگزار شد.

در این نشست که با حضور دانشجویان مقطع دکتری و اساتید گروه اپیدمبواوژی، معاون بهداشت ،معاون فنی و مدیران گروه بیماریها و گسترش و پژوهش های کاربردی نظام سلامت  برگزار شداولویت هاو مشکلات  اجرایی حوزه بهداشت جهت انتخاب به عنوان  موضوع طرح های پژوهشی مطرح شد.

در جمع بندی مسایل مطرح شده  دکتر سهرابی معاون بهداشت دانشگاه  پیشنهاد کرد با توجه به اجرای برنامه پزشک خانواده و نیاز به ارایه خدمات با کیفیت به مردم  موانع موجود در مراجعات به مراکز خدمات جامع سلامت بررسی گردد.

همچنین در خصوص غربالگری و تشخیص زود هنگام سرطان‌های کولورکتال ،رحم ، پستان  و بیماری دیابت چهار پایگاه دیده ور  تعریف شود.

این پایگاهها با حمایت های وزارت بهداشت مطالعات جامعه محور  و مداخلات لازم را با تمرکز  اطلاع رسانی  و افزایش خدمت رسانی را در دستورکار خواهند داشت.