• تاریخ انتشار : 1400/11/13 - 17:18

تشکیل کمیته بین بخشی برنامه های بهبود تغذیه دانش آموزان

کمیته بین بخشی برنامه های بهبود تغذیه دانش آموزان با تاکید بر اجرای برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی تشکیل شد .

کمیته بین بخشی برنامه های بهبود تغذیه نوجوانان در تاریخ 11 بهمن ماه با حضور روسای ادارات سلامت و تندرستی آموزش پرورش شهر و شهرستان های استان تهران، روسای گروه های بهبود تغذیه و سلامت نوجوانان جوانان و مدارس دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران در معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

در ابتدای جلسه فزونی رییس گروه تغذیه و امور دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  با تقدیر از همکاری آموزش و پرورش شهر و شهرستان های استان تهران به اهمیت وضعیت تغذیه گروه سنی نوجوان با تاکید بر اجرای برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی (ایران اکو) با توجه به شرایط موجود و همه گیری بیماری کووید19 پرداخت.

در ادامه هر یک از اعضا پیشنهاداتی در راستای اجرای بهینه برنامه ایران اکو و مکمل یاری دانش آموزان در دوران پاندمی کووید-19 ارائه نمودند.

لازم به ذکر است برنامه ایران اکو در سال 1395 در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پایلوت و در حال حاضر به عنوان یکی از برنامه های بهبود تغذیه نوجوانان در کلیه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در حال اجرا می‌باشد.