تشدید نظارت های بهداشتی در ماه پایانی سال و ایام نوروز
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ازتشدید نظارت های بهداشتی در ماه پایانی سال و ایام نوروز خبر داد.
بنا بر اعلام وبدا مهندس محسن فرهادی با بیان اینکه امسال بخشی از اسفندماه و فروردین ماه با ماه مبارک رمضان همزمان شده اند، اظهار داشت: تلاش وزارت بهداشت این است که از 15 اسفندماه با هماهنگی های درون بخشی و برون بخشی مانند وزارتخانه های کشور، راه و شهرسازی و میراث فرهنگی، طرح سلامت نوروزی با رویکرد کنترل موارد بهداشتی مرتبط با ماه مبارک رمضان، آغاز شود.
وی ادامه داد: طرح سلامت نوروزی امسال به دلیل تقارن با ماه مبارک رمضان از 15 اسفندماه تا پایان ماه مبارک رمضان اجرایی می شود که طول این طرح، بیش از یک ماه خواهد بود. در این طرح، تیم های بازرسی و نظارتی دانشگاه ها از ساعت 8 تا 20 بازدیدهای بهداشتی را انجام می دهند.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان و فعالیت مراکز تهیه و توزیع غذا، رستورانها، هتل ها و مجتمع های بین راهی در بازه زمانی افطار تا سحر نیز بازرسی های بهداشتی همکاران ما در قالب تیم های سیار، تداوم خواهد داشت.
به گفته مهندس فرهادی، کنترل غذا، آب و محیط مراکز تفریحی، تفرجگاهی، اقامتی و مراکز دارای نذورات و تجمعات در مراسم های افطار و سحر، تالارها و رستورانها در ایام ماه مبارک رمضان توسط نیروهای بهداشتی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی بررسی می شود.
وی با اشاره به گرم تر شدن هوا در ایام پایانی سال و عید نوروز، خاطرنشان کرد: در این ایام، کنترل استخرها و مراکز تفریحی آبی، کنترل آب و یخ نیز در دستور کار بازرسان و تیم های بهداشتی قرار می گیرد.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به تشدید نظارت ها در روزهای پایانی سال بر توزیع نمایشگاه های عرضه میوه، آجیل و خشکبار گفت: در روزهای آخر سال، این نمایشگاه ها مورد بازرسی همکاران ما قرار خواهند گرفت. علاوه بر این، نظارت بر آرایشگاه ها و پیرایشگاه های مردانه و زنانه، قنادی ها و صنف خشکبار و بعد از شروع سال، تفرجگاه ها، رستورانها، هتل ها، اقامتگاه ها و مجتمع های بین راهی افزایش می یابد.
نظر