• تاریخ انتشار : 1400/11/03 - 10:15

تبریک معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها

معاون بهداشتی دانشگاه در پیامی میلاد باسعادت بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و گرامیداشت مقام زن و مادر را تبریک گفت

معاون بهداشتی دانشگاه در پیامی میلاد باسعادت بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و گرامیداشت  مقام زن  ومادر را تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:

سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فرصت مغتنمی است تا ضمن تبریک و بزرگداشت این روز، از تلاشهای بی‌دریغ  همکاران محترم به ویژه بانوان گرامی که در هنگامه سخت همه‌گیری کرونا علاوه بر وظایف سخت شغلی رسالت خطیر مدیریت خانواده را نیز به عهده داشتند تشکر و قدردانی نمایم .

امید که به برکت این روز مبارک و دعاهای خیر همه شما همکاران گرامی به زودی پایان همه‌گیری  کرونا را در کنار مردم عزیزمان جشن بگیریم . توفیق و سلامت همه همکاران گرامی را از خداوند منان مسئلت دارم.

شاد و تندرست باشید

دکتر محمدرضا سهرابی، معاون بهداشتی دانشگاه