• تاریخ انتشار : 1402/08/20 - 11:47

برگزاری کمیته دانشگاهی پیشگیری از خودکشی

کمیته دانشگاهی پیشگیری از خودکشی با حضور نماینده برنامه پیشگیری از خودکشی در معاونت درمان، کارشناسان مسئول سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مراکز و شبکه های بهداشتی و رابطان برنامه پیشگیری از خودکشی در بیمارستانهای تابعه برگزار شد.

در این کمیته دکتر غفارزاده رزاقی با تاکید بر اهمیت برنامه پیشگیری از خودکشی  ضرورت همکاری بیشتر مراکز و شبکه های بهداشت و بیمارستان‌ها و ثبت دقیق آمار ارسالی را یادآوری کرد.

در ادامه غرقی فوکال پوینت برنامه پیشگیری از خودکشی در معاونت درمان بر نظارت عملکرد بیمارستانها و تعامل صحیح با شبکه های بهداشت تاکید کرد.

در این جلسه  مشکلات و نکات قابل اصلاح در روند اجرای برنامه توسط حاضران مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین بزرگ نیا مددکار مرکز سلامت روان جامعه نگر (سراج)  وظایف و ساختار مرکز را به منظور آشنایی بیمارستان‌ها تبیین کرد.

این جلسه  شنبه مورخ 13 آبان در مرکز مبارکی برگزار شد.