• تاریخ انتشار : 1400/02/22 - 13:50

برگزاری کارگاه مهارت‌های فرزند پروری مبتنی بر مدیا

به همت گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت امور بهداشتی وبینار دو روزه فرزند پروری مبتنی بر مدیا جهت کارشناسان سلامت روان مراکز و شبکه های تابعه در روزهای ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت برگزار شد.

دکتر محمدرضا غفارزاده رزاقی رئیس گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این کارگاه مطالبی در خصوص مهارتهای مختلف فرزند پروری از جمله قانونگذاری، موقعیتهای دشوار، خطاهای رایج در فرزند پروری و ...  با تکیه بر مدیا خصوصا در شرایط کرونا بیان کرد.

شایان ذکر است برنامه مهارتهای فرزند پروری مبتنی بر مدیا از خرداد ماه سال جاری در مراکز تابعه دانشگاه اجرایی خواهد شد.