• تاریخ انتشار : 1401/07/10 - 12:30

برگزاری شانزدهمین کمیته بهداشت ذیل قرارگاه جوانی جمعیت

شانزدهمین کمیته بهداشت ذیل قرارگاه جوانی جمعیت معاونت بهداشت به میزبانی معاونت دانشجویی برگزار شد.

شانزدهمین کمیته بهداشت ذیل قرارگاه جوانی جمعیت معاونت بهداشت  به ریاست دکتر جانبازی جانشین دبیر کمیته معاونت بهداشت، نمایندگان معاونتهای فرهنگی،دانشجویی، آموزشی، روابط عمومی دانشگاه و همچنین اعضای کمیته بهداشت معاونت بهداشت  برگزار شد.

با توجه به مصوبه چهارمین قرارگاه جوانی جمعیت مبنی بر برگزاری همایش علمی کشوری جوانی جمعیت،  این جلسه به عنوان دومین جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری همایش به میزبانی معاونت دانشجویی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر جانبازی توضیحاتی در خصوص اهداف برگزاری همایش بیان کرد و سپس نماینده معاونت آموزشی در خصوص نحوه برگزاری همایش و کنگره و دریافت امتیاز  بازآموزی و ... توضیح داد.

در ادامه حاضرین  پیشنهاداتی  در خصوص  زمان برگزاری،  تعیین سرفصلها،  تقسیم وظایف بین معاونت‌ها، مدعوین و سخنرانان همایش ارایه کردند.

در پایان مصوبات کمیته قبلی بررسی شد و مقرر گردید کلیه معاونتها مستندات مربوط به کمیته ها و شاخصهای کمی احصا شده را در اسرع وقت به معاونت بهداشت ارسال نمایند.

این جلسه  در تاریخ 4 مهرماه برگزار شد.