• تاریخ انتشار : 1400/10/29 - 14:46

برگزاری سومین وبینار آموزشی فرزندآوری

این وبینار با عنوان بارداری،زایمان و فرزندآوری با مدیریت گروه سلامت جمعیت و خانواده برگزار شد.

مجموعه وبینارهای آموزشی فرزندآوری با هدف اجرایی کردن ارتقای سلامت باروری و فرزندآوری، با همکاری اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار می‌شود. سومین وبینار با عنوان بارداری،زایمان و فرزندآوری  تاریخ 28 دی ماه برگزار شد.

تاکنون 450نفردر این دوره آموزشی شرکت کرده‌اند.

وبینارهای اول و دوم با عناوین  "سلامت جنسی و فرزندآوری" و "خانواده و فرزندآوری"  در دوهفته گذشته  در تاریخ‌های 14 و 21 دی ماه برگزار شده بود.

گروه هدف این وبینارها پزشکان، ماماها ، مراقبین سلامت  و روانشناسان شاغل در حوزه معاونت های بهداشت و درمان ، همچنین دانشجویان مامایی در مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا  هستند.

در این وبینارها مطالب مرتبط با چالش های زناشویی و فرزندآوری، نقش خشونت های خانگی در فرزندآوری، نقش مردان در سلامت زنان و فرزندآوری، نقش مشاوره های طبی در فرزندآوری، روشهای خوشایندسازی زایمان و فرزندآوری و مشاوره شیردهی و مراقبت از نوزاد آموزش داده شد .