• تاریخ انتشار : 1402/08/29 - 08:55

برگزاری سومین جلسه کارشناسی برنامه های سلامت نوزادان، کودکان و شیرمادر

سومین جلسه کارشناسی برنامه های سلامت نوزادان، کودکان و شیرمادر با حضور کارشناسان برنامه های سلامت کودکان مراکز و شبکه های بهداشت تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا تاج الدینی کارشناس برنامه سلامت کودکان معاونت بهداشت در خصوص تلاش در جهت افزایش شاخصها، اجرای برنامه mcmc (پیگیری کودکان پرخطر)، مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه، کودکان با کم وزنی شدید و کودکان نیازمند مراقبت ویژه مطالبی را بیان کرد.

در ادامه قاسم پور کارشناس برنامه سلامت نوزادان و شیر مادر نیز در خصوص ارزیابی بیمارستانهای دوستدار کودک، سامانه سیب ، آمار مشاوره های شیردهی و شیر مصنوعی مطالبی را بیان کرد.

در پایان نیز کارشناسان نظرات و پیشنهاداتی در راستای اجرای بهتر برنامه سلامت کودکان در مراکز و شبکه های بهداشت تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارائه کردند.

این جلسه در تاریخ 27 آبان ماه در سالن شهید قنبری برگزار شد.