• تاریخ انتشار : 1400/07/03 - 12:13

برگزاری دومین نشست مدیران شبکه‌ها و روسای مراکز بهداشت

دومین نشست مدیران شبکه‌ها و روسای مراکز بهداشت تحت پوشش معاونت امور بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال جاری با حضور دکتر جانبازی معاون امور بهداشتی دانشگاه و دکتر محمدی نیا معاون فنی معاونت بهداشت، مدیران شبکه‌ها و روسای مراکز بهداشت و همچنین مدیران گروه‌های معاونت بهداشتی، روز سه شنبه 30 شهریور سال جاری، به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

در ابتدا ی این جلسه دکتر جانبازی ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین و تشکر و قدردانی از زحمات کلیه پرسنل در این ایام، در خصوص طرح پویش واکسیناسیون عمومی و چگونگی انجام این طرح در مراکز و شبکه ها توضیحاتی را ارائه نمود.

سپس دکتر سربازی در مورد انواع واکسنهای موجود و نحوه تخصیص آنها به سطوح محیطی مطالبی را بیان کرد.

در ادامه دکتر شاهزاده فاضلی در خصوص چگونگی تخصیص منابع و تجهیزات طرح پویش و پرداخت حق الزحمه ها مواردی را عنوان کرد.

در پایان جلسه  مدیران و روسای مراکز و شبکه ها  به بحث و تبادل نظر در خصوص مشکلات  و چالشهای پیش رو در اجرای طرح پویش و راهکاری در جهت حل مشکلات مذکور پرداختند.

• گروه خبری :