• تاریخ انتشار : 1401/08/07 - 15:07

برگزاری جلسه آموزشی برنامه اجرایی ارتقا فعالیت بدنی دانش آموزان کشور

جلسه آموزشی برنامه اجرایی ارتقا فعالیت بدنی در دانش آموزان کشوربا حضور کارشناسان مسئول گروه سلامت مدارس مراکز و شبکه های بهداشت و درمان تابعه برگزار شد.

جلسه آموزشی برنامه اجرایی ارتقا فعالیت بدنی دانش آموزان کشور در تاریخ هفتم آبان برگزارشد.

این کارگاه با حضورکارشناسان و کارشناسان مسئول گروه سلامت مدارس مراکز و شبکه های بهداشت و درمان تابعه  و رییس و کارشناسان  گروه سلامت سلامت نوجوان، جوانان و مدارس،  با هدف  افزایش آگاهی و نگرش نسبت به اهمیت  برنامه اجرایی ارتقا فعالیت بدنی دانش آموزان کشور برگزارشد.

در این جلسه دستورالعمل جدید برنامه ارتقا فعالیت بدنی و حرکات کششی،آشنایی با اختلالات اسکلتی عضلانی و قامتی و غربالگری و تشخیص سریع آن در معاینات ارزیابی و ورزشهای مناسب جهت برطرف کردن این اختلالات، توسط دکتر شیوا آب بر، متخصص طب ورزشی، تدریس گردید.