• تاریخ انتشار : 1400/05/24 - 11:32

بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی وزارت بهداشت از مرکز بهداشت شمال

دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی وزارت بهداشت صبح روز شنبه ۲۳ مرداد ماه به ‏همراه دکتر حسن زائری‌لطف مدیرکل فرهنگی این معاونت، با حضور در باغ موزه دفاع مقدس که یکی از ‏مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا تحت پوشش مرکز بهداشت شمال تهران به شمار می‌رود، ‏از روند ‏فعالیت و ‏اجرای طرح ملی واکسیناسیون بازدید کرد.‏

در این بازدید همچنین دکتر امام هادی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی‏، محمد ‏حسین قوسیان مقدم دبیرکل جمعیت هلال احمر، شاهین فتحی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ‏تهران، دکتر محودی نیا رئیس مرکز بهداشت شمال تهران حضور داشتند و از نزدیک نظاره‌گر اجرای واکسیناسیون ‏عمومی مردم در مرکز باغ موزه دفاع مقدس بودند.‏

در حاشیه این بازدید، دکتر نعمت‌الله محمدی‌نیا رئیس مرکز بهداشت شمال تهران طی مصاحبه باخبرنگاران با ‏اشاره به اینکه مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در باغ موزه دفاع مقدس از ۹ تیرماه امسال راه‌اندازی شده ‏است، خاطرنشان کرد: مرکز تجمیعی واکسیناسیون باغ موزه دفاع مقدس یکی از مراکز اصلی ما در ارائه ‏خدمات به مردم در امر واکسیناسیون است که تحت پوشش مرکز بهداشت شمال تهران است. در حقیقت مرکز ‏بهداشت شمال تهران ۱۳ مرکز تجمیعی دارد که کار واکسیناسیون عمومی در این مراکز انجام می‌شود و مرکز ‏باغ موزه دفاع مقدس نیز یکی از بزرگترین مراکز تجمیعی تحت پوشش مرکز بهداشت شمال تهران است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه این مرکز تجمیعی نیمه اول تیرماه امسال با حضور دکتر علیرضا زالی فرمانده ‏عملیات مدیریت بیماری کرونا و همچنین حضور وبیناری علیرضا رئیس معاون بهداشت وزارت بهداشت، فرمانده ‏ستاد و معاونین بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی راه‌اندازی شد و گشایش یافت و روزانه در این مرکز حدود ‏‏۱۶۰۰ تا ۱۸۰۰ تزریق، انجام می‌شود.

محمدی‌نیا ضمن تشکر از مدیریت باغ موزه دفاع مقدس که مکان و فضای مورد نظر و همچنین تجهیزات لازم را ‏در اختیار قرار دادند، اظهار کرد: خوشبختانه با مشارکت و تعامل خوب دستگاه‌ها و نهادهایی همچون جمعیت ‏هلال احمر، دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاه‌ علوم پزشکی شهید بهشتی و دیگر دانشگاه‌ها، شاهد انجام ‏روند واکسیناسیون عمومی مردم هستیم.

وی افزود: به هر حال امر واکسیناسیون، امری ملی و عمومی است که صرفا مختص به حوزه بهداشت و درمان ‏کشور نیست بلکه مشارکت و تعامل دستگاه‌های ذیربط را نیز می‌طلبد و ما در مسیر اجرای طرح ملی ‏واکسیناسیون، نیازمند کمک سایر سازمانها از جمله هلال احمر، دانشجویان علوم پزشکی، شهرداری و... بوده و ‏هستیم.

رئیس مرکز بهداشت شمال تهران در پایان، ضمن تشکر از مردم به خاطر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و حفظ ‏پروتکل‌های بهداشتی به خصوص در مراکز اجرای طرح واکسیناسیون، خاطرنشان کرد: تقاضایی که از مردم ‏دارم این است که وقتی در سامانه ثبت نام می‌کنند و تاریخ نوبت واکسیناسیون آنها مشخص می‌شود، حتما سر ‏نوبت مقرر به مراکز مورد نظر مراجعه کنند تا شاهد ازدحام جمعیت در این مراکز نباشیم. همچنین نکته بعدی ‏که مردم باید نسبت به آن توجه داشته باشند، این است که در این مراکز، اصرار بر تزریق واکسن خاصی نکنند ‏چرا که همه واکسن‌ها اثربخشی خوبی دارند. گاها دیده شده است که مردم با حضور در این مراکز، اصرار ‏دارند، واکسن مورد نظر برای آنها ترزیق شود که این موارد، باعث خلل و بی‌نظمی در انجام امر واکسیناسیون ‏می‌شود.‏

• گروه خبری : عناوین مهم خبری شبکه ها و مراکز