• تاریخ انتشار : 1400/06/26 - 21:06
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید سرزده دکتر زالی از پایگاههای تجمیعی واکسیناسیون خواجه نظام الملک، خواجه نوری و تراب

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران روز چهارشنبه ۲۴ شهریورماه از روند اجرای طرح واکسیناسیون و نحوه خدمت رسانی در مراکز تجمیعی واکسیناسیون خواجه نظام، خواجه نوری و تراب در تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونای پایتخت به همراه دکتر شهریار جانبازی سرپرست معاونت امور بهداشتی دانشگاه از پایگاههای واکسیناسیون مراکز خدمات جامع سلامت خواجه نظام الملک، خواجه نوری و تراب بازدید کرد.

وی در این بازدیدها ضمن گفت وگو با پرسنل مجری طرح  به آنان خداقوت گفت و از تلاشهای آنان در راستای تسریع فرایند واکسیناسیون تقدیر کرد.

وی در این بازدیدها از نزدیک نحوه اجرای فرایند واکسیناسیون و خدمات رسانی به همشهریان تهرانی و مسایل و چالشهای موجود را مورد بررسی قرار داد و درخصوص رفع مشکلات سامانه سیب و افزایش نیرو و شیفت های مراکز مطالبی را بیان کرد.