• تاریخ انتشار : 1400/10/25 - 12:47

ارزیابی روند واکسیناسیون کرونا در مراکز تابعه توسط دکتر زالی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با هدف بررسی روند واکسیناسیون علیه کووید ۱۹، از مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز جمعه ۲۴ دیماه دکتر علیرضا زالی  از مراکز واکسیناسیون پایتخت بازدید و روند واکسیناسیون در این مراکز را بررسی  کرد.

دکتر زالی با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت حکیمیه جزئیات ارایه خدمت در این مرکز از جمله میزان واکسن تزریق شده در هر روز، میزان استقبال مردم، نوع واکسن های تزریق شده، نحوه نگهداری واکسن ها، چالش ها و مشکلات را مورد بررسی قرار داد.

وی ضمن قدردانی از تلاش های کارکنان این مرکز،  با کارشناسان و مراجعان به گفت و گو پرداخت  و راهکارهای لازم برای بهبود و تسریع روند خدمات سلامت به مردم منطقه را عنوان کرد.

مرکز خدمات جامع سلامت منتخب نادر، و مراکز خدمات جامع سلامت شهری شهیدجعفری و  صفاری از مراکز دیگری بود که مورد بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی قرار گرفت.

وی همچنین در این بازدیدها نیز روند خدمات و واکسیناسیون را مورد ارزیابی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی،  این بازدیدها با حضور و همراهی دکترمحمدرضا سهرابی معاون امور بهداشتی دانشگاه، دکتر ناصر خرمی مدیر حراست، مژگان جزی زاده کریمی  مدیر روابط عمومی دانشگاه و دکتر شهریار جانبازی معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه انجام شد.