• تاریخ انتشار : 1397/10/18 - 18:00

اخبار مرکز بهداشت شرق تهران

.

غربالگری بیماری دیابت و فشارخون در بازار بزرگ تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق، کارشناسان این مرکز بهداشت با ارائه خدمات بهداشتی، به غربالگری و بیماریابی در بازار بزرگ تهران پرداختند.

صبح دوشنبه 17 دی ماه 97، نمایندگانی از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی، به میزبانی هیئت امناء بازار و شهرداری ناحیه 4 منطقه 12 تهران، در بازار بزرگ تهران حضور یافتند.

این برنامه توسط 3 تیم 2 نفره از مراقبین سلامت و کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت شرق تهران، انجام شد و طی آن ضمن ارائه خدمات بهداشتی شامل کنترل فشارخون، قند خون و انجام مشاوره کارشناسان تغذیه برای مراجعین، نحوه شناسایی کالاهای اصیل وارداتی، با در اختیار قراردادن بروشور های تشخیص اصالت کالا آموزش داده شد.

در پایان 500 نمونه قند خون و کنترل فشارخون انجام شد و موارد نیازمند ارجاع جهت اقدامات درمانی لازم به مراکز بهداشتی درمانی ارجاع داده شدند.

گفتنی است در این برنامه گروهی از مقامات شهرداری منطقه 12، شهرداری ناحیه 4، معتمدین بازار، دکتر امیر علی فریدونفر رئیس مرکز بهداشت شرق و کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط این مرکز بهداشت و جمعی از مسئولین معاونت های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی حضور داشتند.

در دستور کار مرکز بهداشت شرق قرار گرفت/ بهسازی پاساژهای تجاری که در لیست  ابنیه تاریخی قراردارند

دوشنبه 17 دی ماه 97 با هدف  پیمان همکاری بین، شهرداری منطقه 12 تهران، سازمان میراث فرهنگی با مرکز بهداشت شرق تهران، نشستی در این مرکز بهداشت با حضور نمایندگان ادارات مذکور، دکتر فریدونفر و دکتر عباسی رئیس و معاون مرکز بهداشت شرق تهران برگزار شد.

در ابتدای این نشست مهندس فهیمه حجار کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ایی مرکز بهداشت شرق تهران، توضیحاتی در خصوص ابلاغیه دادسرای ناحیه تهران19، در خصوص پرونده یکی از پاساژهای تحت پوشش منطقه 12شهرداری ارائه کرد. پس از تبادل نظر با سازمان های ذیربط، مقرر گردید با رویکرد حفظ و نگهداری ابنیه تاریخی و بمنظور رفع نواقص بهداشتی، این مجتمع تجاری مورد بهسازی و مرمت قرار گیرد، در این نشست شهرداری منطقه 12 تهران و رییس ستاد بحران منطقه 12نیز ضرب الاجل خود را برای اجرای ماده 105معطوف به مداخله و نظر کارشناسی کارشناسان میراث فرهنگی و پیگیری پرونده از سوی کارشناسان بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شرق قراردادند.

• گروه خبری : معاونت,گروه اخبار یاهویی