• تاریخ انتشار : 1399/12/09 - 15:23

آغاز مرحله دوم تزریق واکسن کرونا به کادر بهداشت و درمان دانشگاه

دومین مرحله تزریق دوز اول واکسن کرونا به کادر بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد.

روز چهارشنبه ششم اسفندماه فاز دوم تزریق دوز اول واکسن اسپوتنیک وی برای تعدادی از کادر بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد.

در این فاز  تعدادی از کادر بهداشت و درمان اعم از پزشکان، پرستاران، کارکنان آزمایشگاه کووید ۱۹، بهیاران، کمک بهیاران، تکنیسین های بخش ۱۱۵ اورژانس، پرسنل مراکز ۱۶ و ۲۴ ساعته بهداشت، نمونه گیران PCR، نمونه گیران راپید تست، اعضای تیم پیگیری بیماری کووید ۱۹، کارکنان آزمایشگاه مرکزی کووید ۱۹ بخش بهداشت و سایر کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی بر اساس اولویت ها و بر اساس دستورالعمل های ابلاغی واکسینه می شوند.

در مرحله دوم واکسیناسیون، تعدادی از پرسنل ۲۵ بیمارستان و ۱۰ شبکه و مرکز بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واکسینه می شوند.