پنج شنبه ٠٩ تير ١٤٠١ - 
EN AR
 

 

  ويژگي آب آشاميدني بسته بندي راهنمای مدیریت جلبکهای سبز و آبی راهنمای_کلرسنجی و ارزیابی کلر آزاد باقیمانده در آب آشامیدنی
راهنمای بهره برداری آبسردکن ها راهنمای نظارت برسامانه های تأمین آب آشامیدنی راهنمای کنترل بهداشتی آب استخر شنا راهنمای کلرسنجی و ثبت نتایج آن در سامانه جامع بازرسی مرکز سلامت محیط و کار

راهنمای سنجش و ارزیابی کلر آزاد باقی مانده درآب آشامیدنی دستورالعمل نمونه برداري از یخ دستورالعمل اقدامات بهداشت آب و فاضلاب دستورالعمل آزمون هاي باكتريولوشي آب آشاميذني

الزامات عمومی استخرهای شنا استانداردهای خروجی فاضلاب استاندارد استخرهاي شنا استاندارد 17025

استاندارد 4207-1398 7960استاندارد نمونه برداری از پساب ها 6694استاندارد ویژگیهای آب های بسته بندی شده 6305استاندارد آیین کار بهداشتی آب های آشامیدنی بسته بندی شده

6267استاندارد ویژگیهای میکروبی آب های بسته بندی شده 4208استاندارد نمونه برداری از آب برای آزمون های میکروبیولوژی 1053استاندارد ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی 1011استاندارد ویژگی ها و روشهای آزمون میکروبی آب آشامیدنی
 
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1160
 بازدید امروز : 3875
 کل بازدید : 21399317
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 2.96
معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی  شهید بهشــتی
آدرس : تهران - تقاطع خيابان جمهوري اسلامي و خيابان حافظ (نقشه گوگل)

تلفن : 66707636-66700512- 021

پست الکترونیک : doh.feedback@sbmu.ac.ir