جمعه ٢٥ آبان ١٣٩٧ - 
1 2 3 4 5
 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 408747
صفحه اصلي > اخبار 
 


  چاپ        ارسال به دوست

برگزاری کمیته دانشگاهی پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید

برگزاری کمیته دانشگاهی پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید

برگزاری کمیته دانشگاهی پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید

کمیته دانشگاهی IDD توسط گروه سلامت خانواده و بهبود تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه، به عنوان دبیرخانه کمیته در تاریخ 97/8/13با حضور نمایندگان معاونت غذا و دارو و واحدهای ستادی در معاونت بهداشت تشکیل شد.

در این کمیته ضمن پیگیری مصوبات، بر لزوم آموزش کارکنان و جامعه در خصوص راههای پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید، نحوه انتخاب و نگهداری نمک، مضرات مصرف نمک دریا و کاهش مصرف نمک از طریق پورتال معاونت بهداشت و معاونت غذا و دارو، آموزش مراجعین در مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت و هماهنگی با صدا و سیما به منظور اطلاع رسانی تاکید گردید.

سپس هر یک از واحدها فعالیتهای قابل اجرا در حوزه کاری خود به منظور حفظ شاخصهای برنامه از جمله جمع‌آوری نمکهای تقلبی در سطح عرضه خصوصاً عطاری های فاقد مجوز و برخورد با متخلفین توسط واحد بهداشت محیط و معاونت غذا و دارو و اجرای برنامه عملیاتی کاهش نمک موجود در نان و مواد غذایی فرایند شده را شرح دادند.


١٤:٠٤ - سه شنبه ١٥ آبان ١٣٩٧    /    عدد : ٦٩٩٣٧    /    تعداد نمایش : ٧٤


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - تقاطع خیابان حافظ و خیابان جمهوری اسلامی- طبقه پنجم-معاونت امور بهداشتی

تلفن : 66729531 - 021
پست الکترونیک : doh.feedback@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.