يکشنبه ٠٥ اسفند ١٣٩٧ -

بازدید این صفحه : 421964
صفحه اصلي > اخبار

پایگاه‌های سلامت مرکز بهداشت شمال توسط تیم های وزارتی بازدید شدند
مرکز بهداشت شمال تهران در اولین روز اسفندماه سالجاری، میزبان 7 تیم ارزیاب از دفتر مدیریت گسترش و توسعه شبکه های بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به مدیریت دکتر شریعتی بود.
 شنبه ٤ اسفند ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
اخبار شبکه بهداشت و درمان شمیرانات
استخرهای دانشگاه شهید بهشتی ازنظر میکروبی بازرسی شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، واحد بهداشت محیط شبکه شمیرانات از استخرهای شهید احدی و فجر دانشگاه شهید بهشتی بازدید بهداشتی و کنترل کیفی میکروبی آب کردند.
 سه شنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کمیته استانی برنامه نظام مراقبت بیماریهای منتقله از راه پشه آئدس
کمیته استانی برنامه مبارزه با آئدس با حضور فوکال پوینت علمی برنامه آئدس، دکتر کاظمی، دکتر میراولیایی مسئول برنامه آئدس در مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، مدیرگروه بیماری‌های معاونت و روسای گروه بیماری های واگیر و کارشناسان زئونوز سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهیدبهشتی در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
 دوشنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
ارائه آموزش ترافیکی به دانش آموزان شرق تهران
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران، کارشناسان سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز بهداشت، پس از گذراندن کارگاه پیشگیری از سوانح و حوادث غیر عمد در کودکان و نوجوان در آبان ماه 97، اقدام به تشکیل کمیته پیشگیری از سوانح به سرپرستی دکتر امیر علی فریدنفر رئیس مرکز بهداشت شرق نمود.
 دوشنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - تقاطع خیابان حافظ و خیابان جمهوری اسلامی- طبقه پنجم-معاونت امور بهداشتی

تلفن : 66729531 - 021
پست الکترونیک : doh.feedback@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.