يکشنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٩ -

بازدید این صفحه : 507620
صفحه اصلي > اخبار

برگزاری دومین جلسه شورای معاونین بهداشتی
دومین جلسه شورای معاونین بهداشتی در سال جاری با حضور معاون بهداشتی و معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت، معاونین بهداشتی مراکز و شبکه‌ها و مدیران گروه معاونت بهداشتی در بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
 دوشنبه ٢٤ شهريور ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
اقدامات گروه بهداشت محیط در برگزاری مراسم های مذهبی
در سال جاری با انتشار بیماری کرونا برگزاری مراسم های مذهبی و آئینی به صورت عادی و مطابق با سنوات گذشته دچار تغیرات عمده ای شد و برقراری تعادل میان انجام مراسم ها، آئین ها و فرائض مذهبی با حفظ سلامت و امنیت جان شهروندان در زمان وقوع بیماری های کووید-19 به یک موضوع بسیار حساس تبدیل شد. از اینرو به منظور پیشگیری و کنترل کووید- 19جهت اجرای مطلوب برنامه های سوگواری محرم و صفر در اماکن متبرکه، مساجد، زیارتگاه ها، هیئتهای مذهبی، حسینیه ها، موکب ها و نظایر آن گروه سلامت محیط با انجام نظارت های بهداشتی در ساعات اداری و غیراداری نسبت به رعایت موارد ذیل اقدام نمودند.
 چهارشنبه ١٩ شهريور ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
سومین نشست کمیته برنامه ایمنی آب استان تهران در سال 99 برگزار شد
سومین نشست کمیته برنامه ایمنی آب استان تهران، به منظور ارائه گزارش پیشرفت برنامه در پایلوت‌های اجرایی برنامه و انجام ممیزی داخلی برگزار شد.
 شنبه ١٥ شهريور ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
رئيس دانشگاه :
بهورزان فارغ التحصیل مکتب عشق هستند
رئیس دانشگاه با اشاره به این که خمیر مایه بهورزی عشق به مردم است گفت: بهورزان فارغ التحصیل مکتب عشق هستند و عاشقانه و خالصانه شبانه روز به مردم خدمت می کنند و در واقع سامانه متحرک اطلاعاتی نظام سلامت منطقه خود محسوب می شود.
 پنج شنبه ١٣ شهريور ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
پیام تسلیت معاون امور بهداشتی دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر مرضیه افشاری و همسرش
در پی در گذشت دکتر مرضیه افشاری پزشک دلسوز و متعهد مرکز خدمات جامع سلامت ولی آباد شبکه بهداشت و درمان قرچک به همراه همسرش دکتر محمدتقی علیپور از پزشکان بخش داخلی بیمارستان شهدای تجریش بر اثر سانحه رانندگی، معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پیامی این ضایعه غم انگیز را تسلیت گفت و خدمات ایشان در عرصه پزشکی و مقابله با بیماری کرونا را ارج نهاد.
 پنج شنبه ١٣ شهريور ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - تقاطع خیابان حافظ و خیابان جمهوری اسلامی- طبقه پنجم-معاونت امور بهداشتی

تلفن : 66707636-66700512- 021
پست الکترونیک : doh.feedback@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.