چهارشنبه ٠١ خرداد ١٣٩٨ -

بازدید این صفحه : 435193
صفحه اصلي > اخبار

به مناسبت روز جهانی جمعیت
دکتر اهدایی وند مدیر گروه سلامت خانواده معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فرا رسیدن هفته ملی جمعیت و چهارمین سالگرد گرامیداشت ابلاغ سیاست های کلی جمعیت را تبریک گفت وآن را فرصتی مغتنم در استفاده از ظرفیت های اطلاع رسانی و آموزش همگانی با برپایی کمپین و همایش ها دانست.
 سه شنبه ٣١ ارديبهشت ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
حداقل ۱۵ ایستگاه برای اندازه گیری فشار خون درشرق تهران راه اندازی می شود
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران، دکتر لیدا غفاری در نشست هماهنگی مرکز بهداشت با شهرداری های مناطق شرق تهران اظهار کرد: با توجه به شروع به کار طرح بسیج ملی کنترل فشار خون از ۲۷ اردیبهشت ماه تا ۱۵ تیرماه در کل کشور و البته در مناطق شرق تهران، فشار خون تمامی مراجعه کنندگان به صورت رایگان اندازه گیری خواهد شد.
 سه شنبه ٣١ ارديبهشت ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کمیته اجرائی بسیج ملی کنترل فشار خون
کمیته اجرائی دانشگاهی بسیج ملی فشار خون با حضور نمایندگان معاونتها و روابط عمومی دانشگاه، رئیس گروه پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر، مسوولین واحدهای روابط عمومی و انفورماتیک معاونت بهداشت به ریاست دکتر محمدی نیا برگزار شد.
اعضای هئیت‌رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی شهرستان دماوند انتخاب شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دماوند، در نشست شورای هماهنگی روابط عمومی شهرستان دماوند که با حضور فرماندار، معاون سیاسی انتظامی فرمانداری و جمعی از مسولان روابط عمومی ادارات شهرستان برگزار شد، احمد حسنی، رابعه کیانی، فاطمه صفرچراتی، حمیدرضا سراج و علی غلامی به عنوان هیئت‌رئیسه این شورا انتخاب شدند.
 روش های پیشگیری از بیماری فشار خون بالا
فشارخون؛ بدانیم و اقدام کنیم/فشار خون نرمال و عادی چند است؟
روش های پیشگیری از بیماری فشار خون بالا
فشارخون نه تنها باعث مرگ سالانه ۱۰۰ هزار نفر در کشور می شود بلکه آسیب های زیادی مانند سکته های قلبی و مغزی و معلولیت را برای بیماران به همراه دارد.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - تقاطع خیابان حافظ و خیابان جمهوری اسلامی- طبقه پنجم-معاونت امور بهداشتی

تلفن : 66729531 - 021
پست الکترونیک : doh.feedback@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.