جمعه ٠٣ آذر ١٣٩٦ - 
1 2 3 4 5
 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 483415
صفحه اصلي > واحدهاي ستادي > گزارش هفتگی مراکز 
 


  چاپ        ارسال به دوست

گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه از تاریخ 96/06/16 الی 96/06/22

گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه از تاریخ 96/06/16 الی 96/06/22

ü   برگزاری گشت مشترک و بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده های لبنی

مورخ 20/06/ 96  بازدید مشترکی با هدف ساماندهی مراکز تولید و عرضه لبنیات با حضور دکتر کرمانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ، آقای حسینی رئیس اتاق بازرسی اصناف شهرستان  ، مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت ،کارشناسان بهداشت محیط و  نماینده  اداره صنعت ، معدن و تجارت از مراکز عرضه لبنیات سطح شهر انجام گرفت . طی بازدید های صورت گرفته ضمن بررسی شرایط بهداشتی  امکنه ، مقدار 442 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته از سطح عرضه جمع آوری گردید .همچنین مهندسین بهداشت محیط با همکاری واحد نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی  اقدام به توقیف و جمع آوری مقدار 62 کیلوگرم مواد غذایی فاقد مجوز بهداشتی (قاچاق ) نمودندکه پرونده بهداشتی اماکن عرضه محصولات فاقد مجوز بهداشتی (قاچاق ) جهت بررسی و اعمال اقدامات قانونی به مراجع قضایی شهرستان ارسال خواهد شد.

 

ü   تشدید نظارت بازرسان بهداشت محیط به مناسبت عید سعید غدیر خم

 در هفته گذشته همزمان با فرا رسیدن عید سعید غدیر خم و با توجه به تردد فراوان  مسافران و با هدف حفظ و ارتقاء سطح سلامت مسافران و شهروندان در ساعات اداری و غیراداری  از مراکز و اماکن بین راهی ،رستوران ها، ایستگاههای صلواتی و سرویس های بهداشتی عمومی و .... بازدید نمودند . در این بازرسی ها  آموزش هایی در خصوص رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی به پرسنل و متصدیان این اماکن داده شد .

 

ü      تشریح نقش ادارات در ارتقاء سلامت عزادارن در ایام محرم در کارگروه سلامت و امنیت غذایی

در تاریخ 22/6/96 کارشناس مسئول بهداشت محیط در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شرکت نمودند و در خصوص نقش هر یک از ادارات مرتبط جهت ارتقاء سلامت عزادران مطالبی را بیان نمودند. همچنین با همکاری  دکتر دوست محمدی پزشک مرکزجامع خدمات سلامت 7 تیر در خصوص اهمیت رعایت بهداشت فردی و بهداشت ابزار و  تجهیزات و نحوه انتقال بیماریهای مسری و راههای پیشگیری از آنها با توجه به تجمع عزادارن در مساجد ، تکایا و هیئت های عزاداری در ایام محرم آموزشهایی داده شد .

 

ü      پیگیری اقدامات قانونی

مورخ 19/6/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، مهندسین بهداشت محیط یک واحد عرضه مواد غذایی  را بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی ، به دلیل  عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر پلمپ نمودند .همچنین بعد از بررسی سه واحد دریافت کننده اخطار 48 ساعته ، فرم انصراف از پلمپ به علت رفع نواقص توسط متصدی تکمیل گردید .

 

üبرگزاری گشت مشترک با همکاری اداره دامپزشکی

طی هفته ای که گذشت گشت مشترکی با حضور کارشناسان بهداشت محیط  و اداره دامپزشکی با هدف بررسی وضعیت بهداشتی اماکن بین راهی و پیگیری شکایت دریافتی برگزار گردید. در این بازدیدها ضمن معدوم سازی 10 کیلوگرم گوشت قرمز، در خصوص رعایت بهداشت فردی و برطرف نمودن نواقص بهداشتی در اماکن مذکور آموزش های لازم به متصدیان داده شد.

 

ü      بازدید از سامانه های آبرسانی و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی روستایی

در هفته گذشته کارشناسان بهداشت محیط با هدف بررسی وضعیت آب آشامیدنی و همچنین  بررسی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی از روستاهای کتالان، مهاباد، ارو، گدوک و طرود بازدید بعمل آوردند. همچنین نمونه برداری میکروبی نیز جهت انجام آزمایش های لازم از آب آشامیدنی این روستاها صورت پذیرفت و برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه ارسال گردید.

 

ü   پایش خانه بهداشت

مورخ 16/06/96 کارشناسان بهداشت محیط خانه بهداشت مهاباد را مورد پایش قرار دادند . در این پایش ضمن بررسی پرونده های مراکز و اماکن، پرونده های بهداشتی روستا فاضلاب و زباله و دفاتر بهداشت محیط نکات لازم در خصوص وضعیت کلرسنجی ها و نحوه تکمیل پرونده ها به بهورزان آموزش داده شد.

 

üنمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی

طی هفته گذشته کارشناسان بهداشت محیط با هدف ارزیابی، حفظ و ارتقاء شاخص دسترسی به آب آشامیدنی سالم و پیشگیری از بیماریهای احتمالی ناشی از مصرف آب آلوده ضمن کلرسنجی روزانه 3 مورد نمونه برداری جهت پایش میکروبی از سیستم توزیع آب شهری انجام گردید و برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه ارسال گردید.

 

ü   نمونه برداری میکروبی از آب شناگاه طبیعی خمده

در هفته گذشته به منظور حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافرین ، کارشناسان بهداشت محیط از شناگاه طبیعی خمده بازدید به عمل آوردند و ضمن بررسی وضعیت بهداشتی و بهسازی شناگاه، نمونه برداری میکروبی جهت انجام آزمایش به آزمایشگاه ارسال گردید.

 

 

ü                        رسیدگی به شکایات واصله

هفته گذشته در خصوص رسیدگی به شکایات واصله(مواد غذایی، فاضلاب ،پسماند، آب و ...)  از سامانه مردمی 1490  تعداد2 شکایت  دریافت شد که پس از ارسال شکایت به کارشناسان بهداشت محیط مراکز از محل مورد شکایت بازدید بهداشتی در زمان مقرر انجام شد. همچنین اقدامات انجام شده در خصوص نواقص بهداشتی محل توسط کارشناسان بهداشت محیط ثبت سیستم سامانه شکایات شد.

گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه
گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه
گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه
گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه
گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه
گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه
گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه
گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه
گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه
گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه


١٢:٥١ - پنج شنبه ٢٣ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ٥١٤٠١    /    تعداد نمایش : ٥٧


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




 گزارش هفتگی گروه گسترش
 گزارش هفتگی گروه بیماری ها
 
 
 رتبه بندی مراکز و شبکه ها
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - تقاطع خیابان حافظ و خیابان جمهوری اسلامی- طبقه پنجم-معاونت امور بهداشتی

تلفن : 66729531 - 021
پست الکترونیک : doh.feedback@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.